Kimput ja viemiset

Ilmapallot toimivat onnittelukimppuna ja korttina. Parhaimmillaan ne ovat lahjan kylkiäisenä ja usein paketoimme lahjoja osaksi asetelmaa. Saamme lahjoja jopa pallojen sisälle!

Synttäripallot ja kimput

Teemme juhlijan näköisen kimpun ja mielellämme lisäämme niihin jotain sankariin liittyvää. Verkkokaupassamme ei ole lähellekään kaikki foliopallot näkyvissä, vaan niitä kaivetaan aina varastojen hyllyjen uumenista kun idea välähtää. Jos tilailee 2 viikkoa etukäteen niin ehdimme koluta vielä tukkurienkin hyllyt.

Häälahjat ja onnittelukimput

Häälahjaksi viedään usein rahalahja. Se on hauska sujauttaa ilmapallon sisään. Teemme lahjakortti ja rahapallot niin, ettei samassa pallossa ole rahaa ja heliumia. (emme halua että kenenkään rahat lentää taivaan tuuliin missään tilanteessa) Ohessa muutama esimerkki mutta teemme mieluusti aina erilaisia juttuja.

Kerro budjetti, kuljetukseen liittyvät rajoitteet ja jotain lahjan saajasta niin me keksitään jotain kivaa!

Kosinta ja kihlajaiset

Kaikkein hulluimmat ja luovimmat ideat on meille vaan hauska haaste! Eli aina kannattaa kysyä pystytäänkö tekemään. Kosinnan voi tehdä pallojen avulla todella monella tavoin joten tänne vaan ja me autamme. Kihlajaisiin on myös kiva viedä komea pallokimppu lahjaksi.

Vauvakutsut ja vauvaonnittelukimput

Babyshowerit eli vauvakutsut ovat nyt Suomessakin olleet jo vuosia suosiossa. Teemme vaippakakkujen korvikkeeksi ilmapalloversioita. Meillä on kattava valikoima vauvapalloja neutraaleissa ja vähemmän neutraaleissa kuoseissa.

Sairaalaan saa viedä myös palloja, joten nämä kevyet ja erittäin vähän pöytätilaa vievät pallot on veikeä vaihtoehto.

Numeropallot kimppuna

Kun sillä sankarilla on jo kaikkea ja se sanoo että ei saa tuoda mitään, niin sano, että toit vaan kumiin pakattua ilmaa… eli et yhtään mitään! (ja jos leijuvia palloja niin sitten heliumia tietenkin)

Ei me asiasta numeroa tehdä mutta ikä on joskus vain numero ja sen voi kertoa myös näyttävästi.

Lastenjuhlapallot

Lapsille on valtavat määrät foliopalloja joista voi helposti valita suosikkihahmon. Pidämme paljon myös “ei lisenssihahmoja”, jotka ovat veikeitä eläimiä, dinoja ja erilaisia kulkuneuvoja ja onnittelupalloja. Kumipallokimppu on myös erittäin iloinen yllätys lastenjuhlissa.

Valmistujaispallot ja lahjapallot

Valmistuvalle viedään usein rahalahja tai lahjakortti. Nyt sen voi tulla pakkaamaan palloon Puodissa. Näin saamme näyttävän viemisen eikä tylsä kirjekuori huku muiden joukkoon.