Pallojen täyttö

Tarvitsetko pallojen täyttöpalvelun? Me täytämme asiakasyritysten omia palloja ja toimitamme niitä tapahtumiin. Meillä voit teettää isommat määrät kumi- ja foliopalloja omilla logoilla, ja tarpeen tullen toimitamme ne jakonipuissa perille.

Tule puodille täyttämään omat pallot!

Täytämme myös asiakkaiden palloja. Meille voi tuoda pienetkin kumi- ja foliopallomäärät. Muualta ostetuissa kumi- ja foliopalloissa emme mene takuuseen kestosta, emmekä ota myöskään vastuuta jos pallot eivät kestä täyttöä.

Folionumerot ja kirjaimet leijuvat vasta kun pallolla on kokoa likemmäs metri. Pienemmät folionumerot ja kirjaimet ovat tarkoitettu ilmalla täytettäviksi.

Jos olet epävarma pallon kunnosta tai laadusta, voit tuoda sen arvioitavaksi puotiin.

Isot pallojen täyttömäärät ja toimitukset teemme mieluusti tarjouksen kautta. Soittamalla saadaan asia ripeästi käsittelyyn.