Pallot omalla tekstillä nopeasti!

Kun haluat sanoa jotain, voit sanoa sen pallolla. Kastejuhlissa palloissa lukee lapsen nimi. Häissä hääparin nimet ja päivämäärä. Synttäreille lähtee sisäpiirivitsit ja perinteisemmät onnentoivotukset pallossa, kun sankari “ei mitään tartte tuoda”, ” jolla on jo kaikkea”, aiheuttaa vierailleen harmaita hiuksia.

Yritykset tarvitsevat messuille huomionherättäjiä. Tapahtumiin firman logoa ja slogania näkyviin. Asiakkaille toimintaohjetta “jätä yhteystietosi ja arpalipukkeesi tähän”.

Kun haluat tilata tekstipallon, soita ja kysy millä aikataululla se on mahdollista toteuttaa. Toivomme viikonlopun pallojen tekstien ja logojen olevan meillä viimeistään torstai aamulla. Teemme toki mahdollisuuksien mukaan myös kiireisempiä tilauksia, mutta viikonlopun sujuvuuden kannalta olisi hyvä jos saisimme aineistot ajoissa.

Ulkoilmatapahtuman merkkipallot suoraan varastosta tai omilla väreillä ja logoilla teetettynä.

Painettuja mainospalloja teemme alkaen 100 kappaleen erästä. Painettujen pallojen tilausaika on vähintään 2 viikkoa. Painoaineisto tarvitaan pdf-muodossa ja vektoreina.

Pystymme teettämään monivärisiä ja monen kokoisia palloja aina festarien merkkipalloista pieniin somistuspalloihin. Lähetä meille tarjoyspyyntö ja painoaineisto, niin autamme siitä eteenpäin.