Älä päästä palloa karkuun

Elämme aikaa jolloin luonnonsuojelu ja vihreät arvot ovat tärkeitä. Kumipallot eivät ole muovia ja näinollen ne ovat maatuvia. Foliopallot ja bubblepallot taasen ovat muovia eivätkä hajoa luonnossa vuosikymmeniin.

Vaikka kumipallot ja puuvillanarut ovat maatuvia, emme silti suosittele niiden päästöä taivaan tuuliin. Kumipallotkin aiheuttavat luonnossa haittaa ja oksiin takertuessa ovat myös visuaalinen haitta.

Jotta ilmapalloalalla olisi tulevaisuus, ja eri maat eivät tekisi palloja kieltävää linjausta, tulisi jokaisen ilmapalloja myyvän tahon myydä palloja vain painojen kanssa ja kertoa myös asiakkaille ympäristöasioista.

Meiltä Pallopuodista ei lähde yksikään pallo ovesta ilman asianmukaista painoa. Pyrimme puhumaan ilmapallopäästöjä haluavalle vaihtoehdoista ja jos päästöön kuitenkin päädytään, niin opastamme sen mahdollisimman vähän luontoa kuormittavasta toimintatavasta.