Miten tilaan

Helpoimmin homma hoituu puhelimitse!

Soitto 040 835 9982 auttaa selvittämään asian alkuun parhaiten ja nopeimmin. Muutamilla kysymyksillä päästään jo pitkälle suunnittelussa ja tarpeen kartoittamisessa, ja usein tilaukset saadaan hoidettua yhdellä puhelinsoitolla loppuun asti.

Soitot mieluiten arkisin klo 9-16 välisenä aikana. Perjantaisin ja lauantaisin on puodilla kiirettä, joten silloin voi vastaaminen olla hankalaa. Soittelemme aina takaisin kun on hyvä hetki.

Seuraavaksi laitetaan sähköpostilla tarkemmat tiedot talteen ja lähetetään tiedostoja ja kuvia suuntaan ja toiseen riippuen mikä on projektin luonne.

Tarpeen vaatiessa käydään paikanpäällä katsomassa ja tehdään virallisempi tarjous ja hyväksytään suunnitelmat.

Sitten vaan odotellaan juhlia alkavaksi, jotta päästään toimittamaan palloja.

Laskutus onnistuu sähköisesti. Laskutamme pääasiassa vain yritysasiakkaita. Puodilla maksu toimii kortilla, käteistä emme käsittele.

Verkkokauppa?

Me emme toimi verkkokauppana. Pystyt jättämään tilauksen sivujemme kautta, mutta suosittelemme ottamaan yhteyden puhelimitse tai jollain viestimellä mielummin.

Toimialueemme

Turussa kun toimitaan niin täällä suhaamme mieluusti paikanpäälle palloinemme ja laitamme ne paikoilleen. Tulemme myös tarpeen tullen purkamaan somisteet. Pystymme operoimaan korkeissakin tiloissa useimmiten ilman nostureita.

Täyden palvelun saa meiltä Turun lähialueilla. Kauemmas lähdemme keikkailemaan jos kalenterit antavat myöden.

Postitamme palloja kauemmas pääasiassa tyhjinä. Isompien erien kuljetus on mahdollista kuljetusyhtiöitä apuna käyttäen.

Pallopuodissa asioiminen

Puodista saa heti mukaansa muutamia palloja ja kimppuja. Isommat määrät toivomme saavamme tilauksina tietoon etukäteen, niin ei pääse muodostumaan pahoja ruuhkia.

Yksilöidyt/teipatut pallot toivomme tilattavan viimeistään torstai aamupäivällä, jos ne halutaan viikonlopuksi. Lyhyemmälläkin varoitusajalla ne saadaan tehtyä tarpeen vaatiessa.

Heliumit on varattava puodille mieluiten muutamaa päivää ennen tarvetta. (vappuna viikkoja ennen)